Soz Dizisi Konusu ve Oyunculari

Söz Dizisi Konusu ve Oyuncuları



StarTV ekranlarında yayınlanan dizinin yapımcılığını Tims & B Productions üstleniyor. Dizinin çekimleri İstanbul'da Karabayır köyünde çekiliyor. Söz dizisi her pazartesi saat 20:00'da Star Tv'de.

Söz Dizisi Konusu

Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda üsteğmen olarak görev yapan bir askerin nişanlısı, teröristler tarafından haince öldürülür. Üsteğmen bu olaydan sonra bütün teröristlerden nişanlısının öcünü alma kararı verir. Bu intikam ateşi ile yeni bir özel kuvvetler birliği kurulur ve bu kurulan tim anti terör timidir. Timin içinde konusunda en iyi askerler var ve bu timin başında nişanlısı öldürülen üsteğmen Yavuz yer alır.

Söz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Tolga Sarıtaş (Üsteğmen Yavuz) Atakan Arslan (Geveze) (Üsteğmen Zafer Yaman) Aybüke Pusat (Doktor Bahar Kutlu) Görkem Sevindik (Üstçavuş Mücahit Serdengeçti) (Keşanlı) Mustafa Yıldıran (Başçavuş Ali Haydar) Burak Sevinç (Avcı Fethi Kulaksız) Eren Vurdem (Ateş Acar) Nihat Altınkaya (Yarbay Erdem Kaçmaz) Serhat Kılıç (Çolak) Aytaç Şaşmaz (Uzman Çavuş Feyzullah Altıparmak) (Çaylak) Nil Günal (Güler Korkmaz) Melissa Özge Yıldırımer (Fatma Bozdağ) Meriç Aral (Eylem Mercier) İlayda Ildır (Nazlı Korkmaz) Ece Oktay (Funda Kutlu)
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

0 yorum: